Чушки бюрек със сос

21/03/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак401
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени чушки се пържат в част от растителното масло, силно сгорещено.

След като изстинат, се почистват от семената, напълват се със сиренето, обелват се, панират в тесто, приготвено от разбитото яйце, смесено с кашица от брашното, млякото и щипка сол.

Пържат се отново в силно загрято растително масло

Накрая готовите чушки бюрек се поднасят със соса, приготвен от ситно нарязания лук, задушен в мазнината от пърженето до омекване, към който са прибавени настърганите домати, ситно нарязаните люти пиперчици, магданоз и по 1 щипка сол, захар и черен пипер.

[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар