Миш маш без сирене

30/01/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак422
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в растителното масло до омекване. Прибавят се нарязаните на дребно и почистени от семето сурови пиперки и се задушават с щипка сол десетина минути.

Добавят се обелени домати и нарязани на дребни парчета, и се задушават, докато останат на мазнината.

Яйцата се разбиват с щипка сол и се изливат в ястието. Пържат се, докато се втвърдят леко. Наръсват се с червения пипер и магданоз.

По желание върху всяка порция миш маш може да се прибави надробено сирене.

[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар