Миш маш без сирене

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
30/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 032
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в растителното масло до омекване. Прибавят се нарязаните на дребно и почистени от семето сурови пиперки и се задушават с щипка сол десетина минути.

Добавят се обелени домати и нарязани на дребни парчета, и се задушават, докато останат на мазнината.

Яйцата се разбиват с щипка сол и се изливат в ястието. Пържат се, докато се втвърдят леко. Наръсват се с червения пипер и магданоз.

По желание върху всяка порция миш маш може да се прибави надробено сирене.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар