Ризото с грах и сметана

30/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо124
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете ситно нарязания лук в маслото и след това добавете ориза, като бъркате, докато поеме мазнината и стане прозрачен.

Залейте с бульона, виното и сока от лимоните и варете на слаб огън 20 мин.

Когато ризотото е готово, свалете го от огъня, прибавете сиренето и граха.

Разбъркайте хубаво и поднесете вегетарианското ястие топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар