Домашни брускети с бекон и кисели краставички

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
27/01/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готова, или домашно багета, се нарязва на филийки с дебелина 1 см.

Обелва се скилидка чесън и натриваме всяка филия от нашата багета, като после се намазват с масло и поръсваме с щипка риган и червен пипер.

Нареждат се в тава и запичаме за 10 минути на 180 градуса, докато се зачерви апетитно.

Изваждат се всички брускети в чиния и върху всяка се нареждат кръгчета кисели краставички и парченца нарязан бекон.

Сервират се веднага, прекрасни за закуска или следобедна закуска.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар