Свински суджук

28/01/2019
Приготвяне120 мин.
Общо120 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо475
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 кг
  • сланина - 1 кг
  • сол - 25 г
  • черен пипер - 2 г
  • селитра - 2 г
  • червен пипер - 5 г
  • кимион - 2 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сланината и свинското месо накълцваме на дребни парчета. В съд смесваме всички подправки за суджук и разбъркваме добре.

Към нарязаните парчета месо и сланина поръсва с подправките, като размесваме добре. Оставяме така за едно денонощие да престои.

Прекарваме през машинка за кайма и пълним в червата.

Оставяме суджуците на проветриво място да изсъхнат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар