Плодови тригуни с кори за баница

24/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт409121466
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме кори за баница на работния плот и за една тригуна се използва по една кора.

Намазваме всяка кора с маслото, сгъваме на две по дължина и отново намазваме с маслото. По цялата дължина на кората поръсваме със захарта, сместа от настърганите ябълки с канела и ореховите ядки.

Започваме да сгъваме така, че да се получи триъгълник. Нареждаме готовите тригуни в тавичка, намазваме отново с маслото и поставяме във фурната да се печат до готовност.

След като извадим, докато са още топли, поръсваме тригуните с пудра захар.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар