Панирани филета

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
26/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо157
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеното свинско бонфиле се отваря благодарение на остър нож, след което се нарязва на парченца. Те се овкусяват с подправките на вкус. Сиренето и чесънът се намачкват. Поставят се върху парченцата филе, които се завиват на рулца и се пекат до златисто в тефлонов тиган.

Пилешкото се отваря по същия начин, подправя се и върху него се поставя цедено мляко, което се загръща в месото така, че да се оформи топка. Тя се овалва в брашно, яйце и галета и се пържи в много олио.

Така приготвените меса се подреждат в голяма сервизна чиния. Гарнират се със задушен ориз, маруля и бейби царевички.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар