Панирани филета

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
26/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо267
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеното свинско бонфиле се отваря благодарение на остър нож, след което се нарязва на парченца. Те се овкусяват с подправките на вкус. Сиренето и чесънът се намачкват. Поставят се върху парченцата филе, които се завиват на рулца и се пекат до златисто в тефлонов тиган.

Пилешкото се отваря по същия начин, подправя се и върху него се поставя цедено мляко, което се загръща в месото така, че да се оформи топка. Тя се овалва в брашно, яйце и галета и се пържи в много олио.

Така приготвените меса се подреждат в голяма сервизна чиния. Гарнират се със задушен ориз, маруля и бейби царевички.

Стойка за тигани
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стойка за тигани
12.46 лв.
Виж ››

Всяка домакиня, която не обича хаоса в кухнята, трябва да има стойка за тигани. Удобна и практична - тя може да побере до 4 тигана с различна големина. Стойката за тигани не позволява образуването на ръжда по съдовете. Предлага се в бял цвят и е абсолютно иновативен продукт.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар