Телешко с китайско зеле

26/03/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо145
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре нишестето, соевия сос, фъстъченото масло и олиото и оставете нарязаното на тънки ивици месо да престои в получената марината за 1 час.

В дълбок тиган запържете нарязаното зеле за няколко минути, поръсете го с щипка сол, отцедете го от мазнината и го прехвърлете в чиния за сервиране.

В същата мазнина запържете месото в продължение на няколко минути.

Извадете го и на негово място сложете джинджифила, счукания чесън и лука и пържете 5 минути, като бъркате непрекъснато.

Добавете маринатата и бульона и бъркайте, докато сместа заври.

Прибавете телешко бонфиле, разбъркайте няколко пъти и изсипете цялата смес върху зелето.

При поднасяне поръсете ястието от задушено телешко със сусамовото масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар