Рибена чорба по селски

МарияМария
Новак
301
20
8
25/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 456
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещената мазнина и малко вода се задушават ситно нарязаните праз, целина и моркови.

След омекването им при непрекъснато бъркане се прибавят червения пипер и брашното, заливат се вряща вода и се варят 15-20 минути.

След това се прибавят картофите на кубчета, нарязаната на парчета риба, дафиновия лист, черният пипер, солта, обелените и нарязани на ситно домати. Варят се 20 минути.

Супата се сервира гореща, овкусена с лимоновия сок, магданоза и счукания чесън.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
28.54 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ
ВИЛИ
10.10.2013 22:14
Къде е девисила?
0
0