Пиле с пармезан и моцарела

18/01/2019
  • Готвене40 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Потопете пилето в разбитото яйце, оваляйте го в галетата, сложете го намазнена тава и печете около 40 мин. в предварително загрята на 175 градуса фурна.

В йенска тенджера изсипете половината от соса, поставете отгоре пилето и залейте с останалия сос за спагети.

Наредете отгоре нарязаната на тънки ивици моцарела и настъргания пармезан и върнете ястието във фурната за още 20 мин. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар