Пиле с пармезан и моцарела

05/10/2019
"Колкото е лесно за приготвяне, толкова е и вкусно това ястие - панираме пилето, мятаме във фурната, добавяме останалите съставки, връщаме обратно, изваждаме и хапваме, разбира се "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо926
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Потопете пилето в разбитото яйце, оваляйте го в галетата, сложете го намазнена тава и печете около 40 мин. в предварително загрята на 175 градуса фурна.

В йенска тенджера изсипете половината от соса, поставете отгоре пилето и залейте с останалия сос за спагети.

Наредете отгоре нарязаната на тънки ивици моцарела и настъргания пармезан и върнете ястието във фурната за още 20 мин.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар