Пилешки пържоли на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
14/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 617
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С нож внимателно се обезкостяват пилешките бутчета, да се получи като пилешки пържоли.

Поръсват се със сол, черен пипер, къри, риган и зехтин. Оставяме на хладно да поемат от марината за 1 час.

Загрява се грил тиган, леко намазан с мазнина, и печем пилешките пържолки от бут от двете страни до готовност. Сервираме топли с лимонов сок и зимна салата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар