Пилешки пържоли на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
14/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 184
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С нож внимателно се обезкостяват пилешките бутчета, да се получи като пилешки пържоли.

Поръсват се със сол, черен пипер, къри, риган и зехтин. Оставяме на хладно да поемат от марината за 1 час.

Загрява се грил тиган, леко намазан с мазнина, и печем пилешките пържолки от бут от двете страни до готовност. Сервираме топли с лимонов сок и зимна салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар