Пилешки пържоли на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
263
5
14/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 750
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

С нож внимателно се обезкостяват пилешките бутчета, да се получи като пилешки пържоли.

Поръсват се със сол, черен пипер, къри, риган и зехтин. Оставяме на хладно да поемат от марината за 1 час.

Загрява се грил тиган, леко намазан с мазнина, и печем пилешките пържолки от бут от двете страни до готовност. Сервираме топли с лимонов сок и зимна салата.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар