Бели шоколадови напукани сладки

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
289
42
66
2
11/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции35
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 198
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете приготвения бял шоколад на водна баня и оставете настрана.

Разбийте маслото със захарта, яйцата, бакпулвера.

Сипете шоколада и продължете да бъркате.

Смесете царевичното нишесте с брашното и ги пресейте. Добавете ги към яйчената смес и бъркайте.

Първоначално се получава леко лепкаво тесто, но след като постои във фризер за 15 минути - работата с него се улеснява.

Ако ви е трудно да оформите - намокрете си ръцете периодично.

Оформете топченца, овалвайте ги в захар и изпечете на предварително загрята на 160 градуса фурна до готовност на тези вкусни напукани сладки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар