Бели шоколадови напукани сладки

11/01/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваКопирайтър21532592
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции35
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете приготвения бял шоколад на водна баня и оставете настрана.

Разбийте маслото със захарта, яйцата, бакпулвера.

Сипете шоколада и продължете да бъркате.

Смесете царевичното нишесте с брашното и ги пресейте. Добавете ги към яйчената смес и бъркайте.

Първоначално се получава леко лепкаво тесто, но след като постои във фризер за 15 минути - работата с него се улеснява.

Ако ви е трудно да оформите - намокрете си ръцете периодично.

Оформете топченца, овалвайте ги в захар и изпечете на предварително загрята на 160 градуса фурна до готовност на тези вкусни напукани сладки. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар