Руладини от свинско бонфиле с плънка

10/01/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАНовак2012431
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо163
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже внимателно да се получи голямо, тънко парче и се поръсва със сол и черен пипер. Приготвя се плънката, като се нарязват продуктите на пръчици, а шунката на тънки парчета.

Върху свинското месо се нареждат три кръгчета шунка, върху тях по дължина нареждаме кисели краставички и кашкавал. Навива се на месно руло, което се закрепва с клечки за зъби и намазваме с зехтин отгоре.

Месото поставяме в тавичка за еднократна употреба. Сипва се вино, вода, клонки розмарин, пръчки нарязани моркови.

Покрива се с фолио и печем 25 минути в загрята фурна на 200 градуса. Сваля се фолиото, запичаме още 10 минути за апетитен златист цвят. Сервираме печеното месо нарязано на филии.

Бележка: Можете още в началото да разрежете приготвеното бонфиле на 2 парчета и да направите два броя руладини.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар