Бърз бъркан тутманик

09/01/2019
"Когато семейството е гладно, няма време за чакане, затова забъркайте набързо един тутманик "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо164 454
  • Преглеждания за месеца2120
  • Преглеждания за седмицата177
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата на пяна, като добавяте олиото на тънка струйка при непрекъсаното бъркане, за да не се пресекат яйцата.

Добавете към разбитите яйца киселото мляко, натрошеното сирене и брашното, пресято с бакпулвера.

Размесете сместа на гъста каша, разстелете я равномерно в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете тутманика за 40 мин. във фурна на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар