Бърз бъркан тутманик

Емилия Янкулова
Емилия Янкулова
Новак
09/01/2019
"Когато семейството е гладно, няма време за чакане, затова забъркайте набързо един тутманик "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо203 470
  • Преглеждания за месеца26971
  • Преглеждания за седмицата4065
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата на пяна, като добавяте олиото на тънка струйка при непрекъсаното бъркане, за да не се пресекат яйцата.

Добавете към разбитите яйца киселото мляко, натрошеното сирене и брашното, пресято с бакпулвера.

Размесете сместа на гъста каша, разстелете я равномерно в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете тутманика за 40 мин. във фурна на 200 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valina Valina
Valina Valina
26.01.2020 09:25
Много несполучлива рецепта
0
0