Бърз бъркан тутманик

09/01/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
"Когато семейството е гладно, няма време за чакане, затова забъркайте набързо един тутманик "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо104 920
  • Преглеждания за месеца19241
  • Преглеждания за седмицата2831
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата на пяна, като добавяте олиото на тънка струйка при непрекъсаното бъркане, за да не се пресекат яйцата.

Добавете към разбитите яйца киселото мляко, натрошеното сирене и брашното, пресято с бакпулвера.

Размесете сместа на гъста каша, разстелете я равномерно в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете тутманика за 40 мин. във фурна на 200 градуса. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар