Домашна майонеза с лимонена киселина

08/01/2019
"Раз-два и домашната майонеза с лимонена киселина е готова "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 596
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • олио - 400 мл
  • лимонена киселина - 1 щипка
  • сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направим нашата Домашна майонеза с лимонена киселина, в дълбок съд счукваме яйцата и наливаме олиото.

Прибавяме лимонена киселина и солта.

С помощта на пасатор, започваме да пасираме, като тръгваме отдолу и вдигаме пасатора полека нагоре.

Пасираме за около 5-7 минути.

Поставяме готовата домашна майонеза в хладилника и когато ни е необходима, я използваме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар