Тиква с грис на фурна

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k239
Тиква с грис на фурна
Снимка: Gergana Tsvetanova
09/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
"Аромат на канела и тиква - най-подходящият десерт за есента е печената тиква на фурна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта, наливаме млякото и гриса, слагаме ванилията и оставяме да ври 5 минути като редовно бъркаме, за да не загори.

Нарязваме тиквата на парчета.

Смесваме с тиквата с яйчената смес, изсипваме в намазана с масло тава, а отгоре разхвърляме парченца масло.

Печем в силна фурна. Поръсваме го с канела.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: