Риба по воденичарски

08/01/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак256
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и нарязваме рибата на рибни котлети.

Посоляваме я, поръсваме с черен пипер, овалваме в брашно, потопяваме в разбит белтък и пържим в силно сгорещено олио.

В мазнината, в която сме пържили рибата, пускаме обелените и много ситно нарязаните домати и магданоз, посоляваме, поръсваме с черен пипер, посгъстяваме соса на слаб огън и заливаме с него готовата пържена риба.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар