Риба по воденичарски

08/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо61
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и нарязваме рибата на рибни котлети.

Посоляваме я, поръсваме с черен пипер, овалваме в брашно, потопяваме в разбит белтък и пържим в силно сгорещено олио.

В мазнината, в която сме пържили рибата, пускаме обелените и много ситно нарязаните домати и магданоз, посоляваме, поръсваме с черен пипер, посгъстяваме соса на слаб огън и заливаме с него готовата пържена риба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар