Камби с грозде

21/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак582
  • Приготвяне120 мин.
  • Готвене5 мин.
  • Общо125 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо38
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме измиваме морковите и главите целина и ги нарязваме на кубчета. Камбите почистваме от дръжките и семето, като внимаваме да не ги разкъсаме. Наръсваме вътрешността им със сол и захар и ги оставяме да престоят 6 – 7 часа.

От отделения сок, оцета, олиото и подправките приготвяме марината за чушки, която оставяме да заври. С нея попарваме чушките, морковите и целината за 5 – 6 минути.

Изваждаме зеленчуците от маринатата и ги оставяме да изстинат. Към морковите и целината прибавяме и нарязаните листа целина. С тази смес напълваме камбите, като добавяме и измити зърна грозде.

Подреждаме нашите пълнени камби в подходящ съд с отворите нагоре, а между тях слагаме парченца хрян. Заливаме с изстиналата марината туршията, покриваме с тензух и оставяме на хладно място.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар