Лучник с домашно тесто

05/03/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесваме тестото и го оставяме да втаса.

Лука нарязваме на едро и го задушаваме в мазнината. Слагаме подправките. Премесваме тестото и го разделяме на 5 топки.

Разточваме и редим в намазана с мазнина тавичка, като помежду насипваме от плънката.

Оставяме около 30 минути да втаса отново, набождаме с вилица, намазваме с малко вода или разбито яйце и печем лучника във фурната до зачервяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар