Пълнен лук с яйце и свинско месо

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
05/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 065
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме лука и го сваряваме в подсолена вода, докато стане полуготов. Отрязваме капаче на всяка глава и с лъжичка ги издълбаваме, оставяме ги да поизстинат.

Накълцваме месото заедно с издълбаната вътрешност. Добавяме разбитите яйца, наситнения магданоз, кашкавала и поръсваме с черен пипер и сол. Разбъркваме добре всичко.

Намазваме с масло тавичка, загряваме фурната до 190 градуса.

Напълваме главите лук със сместа и ги нареждаме в съда. Останалото масло разпределяме отгоре, поръсваме с галета и слагаме пълнения лук да се пече 15 минути в силна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар