ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържоли»Пилешки гърди на грил тиган

Пилешки гърди на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5845
Пилешки гърди на грил тиган
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
05/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Следвайте точно рецептата и ще имате най-вкусните и сочни пилешки гърди на тиган"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се пилешките гърди през средата на две части. После всяка се реже на две хоризонтално и поръсваме със смляна морска сол, сушен риган, босилек и черен пипер.

Намазва се грил тиган с масло, а месото се намазва с малко олио.

Печем пилешкото месо от двете страни до готовност.

Сервираме с подходяща салата.

Пилешките гърди са добра храна за диабетици, защото нямат мазнина и са нискокалорични.

Съвет- приготвяйте ги без кожата, за да са диетични. За повече вкус може да поръсите с лимонов сок.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: