Пилешки гърди на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
05/01/2019
"Следвайте точно рецептата и ще имате най-вкусните и сочни пилешки гърди на тиган "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 461
  • Преглеждания за месеца260
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се пилешките гърди през средата на две части. После всяка се реже на две хоризонтално и поръсваме със смляна морска сол, сушен риган, босилек и черен пипер.

Намазва се грил тиган с масло, а месото се намазва с малко олио.

Печем пилешкото месо от двете страни до готовност.

Сервираме с подходяща салата.

Пилешките гърди са добра храна за диабетици, защото нямат мазнина и са нискокалорични.

Съвет- приготвяйте ги без кожата, за да са диетични. За повече вкус може да поръсите с лимонов сок.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар