Селски гювеч с джолан в гърне

28/03/2019
"Няма по-вкусно ястие от това, приготвено с много любов, а още по-хубаво е, когато с любов приготвите Свински гювеч с джолан в гърне"
Приготвяне60 мин.
Готвене360 мин.
Общо420 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 843
  • Преглеждания за месеца1155
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме нарязания телешки джолан за 2 – 3 часа в студена вода, след което го слагаме в гърне заедно с всички зеленчуци, почистени и нарязани и подправките, без картофите.

Наливаме вода и виното и похлупваме гювеча. Оставяме го да се вари 4 – 5 часа. Изваждаме готовия джолан, обезкостяваме месото, нарязваме го и заедно с картофите го връщаме в гърнето. Захлупваме и оставяме да се вари до готовност и на картофите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар