Пачи крак в масло с чесън и копър

Диана АндроваДиана Андрова
Чирак
16
57
311
4
04/01/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 071
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започвам с почистване на гъбите и накъсването на по-големите, а по малките ги пържа цели.

В тиган загрявам маслото и олиото, след което изсипвам подготвените гъби пачи крак, посолявам ги с ½ чаена лъжица сол и виното.

Оставям гъбите да врат на котлона, докато течността изври, а гъбите омекнат. Добавям черния пипер и разбърквам. След това махам тигана от котлона и добавям почистения и ситно нарязан чесън, както и ситно нарязания копър.

Получават се ароматни гъби в масло - чудесно мезе за вино или бира!

Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране със слюда - 21 см
13.50 лв.
10.99 лв.
Виж ››

Красива и елегантна бамбукова дъска за рязане и сервиране. Изработена от качествен бамбук, със слюда в единия край, тази дъска за рязане е вашето решение за страхотно първо впечатление. Създава удобство в кухнята и се поддържа лесно. Ако търсите дъска за впечатляваща презентация, вече я намерихте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар