Пачи крак в масло с чесън и копър

Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
154
10
23
1
04/01/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо865
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започвам с почистване на гъбите и накъсването на по-големите, а по малките ги пържа цели.

В тиган загрявам маслото и олиото, след което изсипвам подготвените гъби пачи крак, посолявам ги с ½ чаена лъжица сол и виното.

Оставям гъбите да врат на котлона, докато течността изври, а гъбите омекнат. Добавям черния пипер и разбърквам. След това махам тигана от котлона и добавям почистения и ситно нарязан чесън, както и ситно нарязания копър.

Получават се ароматни гъби в масло - чудесно мезе за вино или бира!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар