Мус с грис и тиква за диабетици

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
04/01/2019
"С грижа за здравето и без компромис с вкуса - мус с грис и тиква за диабетици "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо405
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се в подходящ съд прясното мляко с чаена лъжичка стевия. Сипва се на тънка струя пшеничен грис и се разбърква с телена бъркалка, докато се сгъсти.

Сваляме от котлона. Варена тиква се отцежда и с вилица се намачква на пюре. Сипва се млечният грис в чаши или купички. Отгоре се разпределя по една, две лъжици от тиквеното пюре и поръсваме щедро с канела.

Десертът се сервира охладен. Канелата е бич за диабета, всеки ден може да се употребява, за да регулира кръвната захар. Чуден десерт за диабетици!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар