Агнешко със зелен боб

АнабелАнабел
Ветеран
627
3k
1k
273
03/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
"Агнешко и зелен фасул - очаквано вкусна комбинация, която сме готови да хапваме целогодишно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на порции и се запържва в малко мазнина. Изважда се от съда за готвене и на негово място се слагат нарязаните на дребно лук и моркови.

Щом омекнат, се прибавя консервираният зелен фасул. След кратко разбъркване се прибавят червеният пипер, брашното, а след тях и доматите.

Щом сосът поври, се долива топа вода. Месото се връща в тенджерата, а яхнията се овкусява със сол. Оставя се да се готви на умерена температура.

Малко преди готовност се прибавят нарязаните на филийки скилидки чесън, преди сервиране готовата агнешка яхния се поръсва с нарязан на ситно пресен копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: