Агнешко със зелен боб

АнабелАнабелКопирайтър309340
03/01/2019
"Агнешко и зелен фасул - очаквано вкусна комбинация, която сме готови да хапваме целогодишно "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 376
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на порции и се запържва в малко мазнина. Изважда се от съда за готвене и на негово място се слагат нарязаните на дребно лук и моркови.

Щом омекнат, се прибавя консервираният зелен фасул. След кратко разбъркване се прибавят червеният пипер, брашното, а след тях и доматите.

Щом сосът поври, се долива топа вода. Месото се връща в тенджерата, а яхнията се овкусява със сол. Оставя се да се готви на умерена температура.

Малко преди готовност се прибавят нарязаните на филийки скилидки чесън, преди сервиране готовата агнешка яхния се поръсва с нарязан на ситно пресен копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар