Селска пача

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k526
23/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешки крака - 1 кг
  • свинско месо - 0. 5 кг крака, уши, опашки
  • прясно мляко - 200 мл
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер
  • оцет
  • чесън - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месните продукти, измиваме и слагаме в тенджера. Заливаме ги със студена вода и сваряваме.

Отделяме месото от костите и го нарязваме на дребно. Прецеждаме бульона и към него прибавяме нарязаното месо.

Правим застройка от прясното мляко, яйцето и брашното и добавяме след няколко минути.

Подправяме със сол, черен пипер, счукан чесън и оцет. Оставяме пачата на студено да се охлади.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: