Селска пача

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
199
23/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции6

Необходими Продукти

  • телешки крака - 1 кг
  • свинско месо - 0. 5 кг крака, уши, опашки
  • прясно мляко - 200 мл
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер
  • оцет
  • чесън - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месните продукти, измиваме и слагаме в тенджера. Заливаме ги със студена вода и сваряваме.

Отделяме месото от костите и го нарязваме на дребно. Прецеждаме бульона и към него прибавяме нарязаното месо.

Правим застройка от прясното мляко, яйцето и брашното и добавяме след няколко минути.

Подправяме със сол, черен пипер, счукан чесън и оцет. Оставяме пачата на студено да се охлади.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: