Градинарска чорба

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
25/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо413
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязания на филийки лук и зелен фасул на парчета, пускаме в съд с 6 чаени чаши вряща подсолена вода.

След 15 – 20 минути прибавяме картофите, нарязани на кубчета, чушките на парченца, обелените и наситнени домати, джанките и джоджен.

Когато чорбата уври, добавяме клонче чубрица, а след свалянето ѝ от огъня - ситно нарязан магданоз.

Зеленчуковата чорба се поднася студена.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар