Бяло месо със сметана

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
23/10/2011
"Лесно и изключително вкусно пилешко месо, което само чака да го гарнирате с точната гарнитура "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 393
  • Преглеждания за месеца2111
  • Преглеждания за седмицата429
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маслото и 2 лъжици вода задушете ситно нарязания лук. Прибавете месото, нарязано на кубчета и оваляно в брашното.

Пържете 2 - 3 мин и прибавете бульона, сметаната, горчицата и индийското орехче.

Варете на тих огън десетина минути.

Поднесете със задушени гъби и салата.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар