Карфиол с варени яйца

02/01/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява в 1 чаена чаша подсолена вода и 1 супена лъжица растително масло до омекване (15 – 20) мин.

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в останалото растително масло, добавят се доматите, обелени и нарязани на ситно, поръсват се със сол и се задушават, докато останат на мазнината. Наръсват се с нарязан магданоз.

Яйцата се сваряват, посоляват се с щипка сол и черен пипер и се разпределят в чиниите върху карфиола, накъсан на дребни цветчета и залят с доматите.

[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар