Кекс с шоколадова глазура

29/12/2018
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051693
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата със захарта с телена бъркалка.

Прибавя се прясно мляко, какао, ванилия, олио, накрая брашното, смесено с бакпулвера, и разбъркваме на кексова смес.

Сипва се в тавичка 24 см върху хартия за печене, печем блат за 30 минути в умерена фурна на 180 градуса.

Охлажда се върху решетка и заливаме с глазура от разтопено масло, прясно мляко и разтопен шоколад.

Кексът се порсъва с декорация, когато глазурата стегне.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар