Панирани сиренца с магданоз

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
29/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • сирене - 200 г
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • магданоз - връзка, нарязан на ситно
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на кубчета. В два съда изсипваме по отделно брашната, а в купичка счукваме яйцата, прибавяме връзката нарязан магданоз и разбиваме.

Първо овалваме кубчетата в брашното, след това в яйчената смес и накрая в царевичното брашно.

На котлона поставяме тиган с олио и когато се загрее добре започваме да поставяме сиренцата.

Пържим от всички страни.

Вадим панираните сиренца и поставяме върху кухненска хартия и след това подреждаме в чинийки.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар