Пълнени бухти със сирене и кашкавал (без яйца)

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
249
5
29/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо432
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипва се брашното в купа. В киселото мляко се разбива сода за хляб да бухне, добавя се сол и захар и бъркаме да се разтопят.

Сипва се в брашното и прибавяме натрошено сирене и настърган кашкавал.

Замесва се средно меко тесто. Оставя се 10 минути да почине, после се точи кора и се нарязва на ромбоиди.

В тиган се загрява олио и пържим пълнените бухти от двете страни до златисто. Чудесни бухти за закуска.

Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
23.55 лв.
Виж ››

Заложете на домашната храна, особено ако имате тиган с двойно дъно, който готви вместо вас. Удобен, практичен, лесен за съхранение.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар