Кюфтета от керевиз

15/05/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак338
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените керевиз и картофи се варят в малко подсолена вода до разваряване.

Отцеждат се, стриват се с вилица и към тях се прибавят настърганият на ренде лук, брашното, яйцето, черен пипер, магданоз и 1 щипка сол.

Сместа се омесва добре и от нея се оформят кюфтета, които се овалват в галета и се пържат в силно загрятото растително масло.

Поднасят се с майонеза, маслини и салата по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар