Кюфтета от керевиз

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
15/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените керевиз и картофи се варят в малко подсолена вода до разваряване.

Отцеждат се, стриват се с вилица и към тях се прибавят настърганият на ренде лук, брашното, яйцето, черен пипер, магданоз и 1 щипка сол.

Сместа се омесва добре и от нея се оформят кюфтета, които се овалват в галета и се пържат в силно загрятото растително масло.

Поднасят се с майонеза, маслини и салата по избор.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар