Рибни кюфтенца по японски

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
15/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • филе от риба - 500 г
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • вино - 1 с.л. бяло
  • захар - ½ ч.л.
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от риба се почиства от костите и се смила с машинка.

Смесва се с брашното, яйцата, зехтина, соевия сос, виното, захарта, малко сол и черен пипер. Сместа се омесва добре.

В силно сгорещена мазнина се пържат оформените рибни кюфтенца. Поднесете със зелена салата или салата по избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар