Рибни кюфтенца по японски

15/05/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак322
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • филе от риба - 500 г
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • вино - 1 с.л. бяло
  • захар - ½ ч.л.
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от риба се почиства от костите и се смила с машинка.

Смесва се с брашното, яйцата, зехтина, соевия сос, виното, захарта, малко сол и черен пипер. Сместа се омесва добре.

В силно сгорещена мазнина се пържат оформените рибни кюфтенца. Поднесете със зелена салата или салата по избор. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар