Пилешки дробчета с топено сирене

03/02/2012
Петя
отПетяНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 007
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразените дробчета ги слагате в микровълновата или на котлона с малко вода да се посварят.

Лукът се запържва в маслото, добавя му се черния пипер, сол и дробчетата. След това се слага нарязаното пушено сирене и накъсаното топено сирене.

Добавя се малко бяло вино или вода. Оставя се да заври на силен огън. Докато завира се разклаща или разбърква.

Когато е готово се наръсва с магданоз и се сервира.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

оф
оф
16.12.2015 06:36
не бих ги варила, по-добре да се задушат малко в лука
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв