ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки дробчета с топено сирене

Пилешки дробчета с топено сирене

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
577
397
Пилешки дробчета с топено сирене
07/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Размразените пилешки дробчета ги слагате в микровълнова фурна или на котлона с малко вода да се посварят.

Лукът се запържва в маслото, добавя му се черния пипер, сол и дробчетата. След това се слага нарязаното пушено сирене и накъсаното топено сирене.

Добавя се малко бяло вино или вода. Оставя се да заври на силен огън. Докато завира, се разклаща или разбърква.

Когато е готово ястието от пилешки дробчета с топено сирене се наръсва с магданоз и се сервира.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: