Пилешки дробчета с топено сирене

Петя
Петя
Новак
07/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 974
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразените пилешки дробчета ги слагате в микровълнова фурна или на котлона с малко вода да се посварят.

Лукът се запържва в маслото, добавя му се черния пипер, сол и дробчетата. След това се слага нарязаното пушено сирене и накъсаното топено сирене.

Добавя се малко бяло вино или вода. Оставя се да заври на силен огън. Докато завира, се разклаща или разбърква.

Когато е готово ястието от пилешки дробчета с топено сирене се наръсва с магданоз и се сервира.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
оф
оф
16.12.2015 06:36
не бих ги варила, по-добре да се задушат малко в лука
1
0