Панирани топени сиренца със сусам

18/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак601
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо759
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените Топени сиренца се изваждат от страничните опаковки.

Яйцето се разбива, галетата и сусамът се смесват. Всяко парче сирене се овалва първо в брашното, после в яйцето и накрая – в сместа от галета и сусам.

Посоляват се на вкус и се пържат в силно сгорещено олио до златисто. Поднасят се с боровинково сладко. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар