Пържоли с гъбки и кашкавал

06/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • месо - 1 кг свински бут
  • салам - 200 г мек
  • гъби - 500 г
  • лук - 1 глава кромид, малка
  • кашкавал - 100 г
  • яйца - 3 бр., сварени
  • яйца - 3 белтъка
  • олио - 1 к.ч.
  • вино - 1 ч.ч. бяло
  • чубрица - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От свинския бут отрежете 6 правоъгълни парчета, начукайте ги на тънки свински пържоли и ги изпържете.

Извадете ги и в същата мазнина изпържете до златисто ситно нарязания лук.

Прибавете наситнените гъби и задушавайте на тих огън, докато омекнат.

Свалете от огъня, добавете нарязаните на дребно салам и варени яйца, чубрицата, пипера и солта и разбъркайте готовата смес.

В намаслена тава сипете виното, наредете пържолите и сипете отгоре сместа.

Залейте с разбитите на сняг белтъци и настърган кашкавал, и печете в умерена фурна 20 мин.

Комплект за барбекю от 3 части в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю от 3 части в калъф
18.99 лв.
Виж ››

Вземете този уникален комплект за барберкю за подарък или за себе си, или просто го подарете на себе си. Всичко, което ви трябва, за да се превърнете в царя на грила, е този комплект за барбекю от 3 части.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар