Пълнен телешки далак

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
332
292
22/02/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 055
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Далакът се измива и с нож се прави разрез.

Пълни се с плънка от кайма, дребно нарязаните лук, магданоз, джоджен и лютива чушка, червеният пипер и сол на вкус.

Зашива се със конец, поставя се в тавичка, намазана с мазнина, и се пече на слаба фурна около 1 1/2 ч.

От време на време се полива с отделения сос.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стефи Василева
Пълнен далак

Направих далак..пълнен - плънката ми стана много хубава...И защо не може да се дъвче....как се яде ? Плънката добре...далака все едно имаш дъвка....Онази ципа отгоре....някак пречи. И соса ми стана добър....Но май няма да повторя...
0
0