Сос с хрян и шипков мармалад

05/06/2019
"Сосът с хрян и шипков мармалад е подходящ за студени предястия и пастети."
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо71
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • хрян - 200 г
  • мармалад - 250 г шипков
  • лук - 50 г кромид
  • коняк - 50 мл
  • оцет - 30 мл
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете на ситно ренде изчистения и измит хрян, сипете оцета и разбъркайте със ситно настъргания лук.

Добавете мармалада и коняк, посолете и разбъркайте.

Сосът е подходящ за печено месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар