Сос с хрян и шипков мармалад

05/06/2019
"Сосът с хрян и шипков мармалад е подходящ за студени предястия и пастети."
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо132
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • хрян - 200 г
  • мармалад - 250 г шипков
  • лук - 50 г кромид
  • коняк - 50 мл
  • оцет - 30 мл
  • сол - на вкус
* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Настържете на ситно ренде изчистения и измит хрян, сипете оцета и разбъркайте със ситно настъргания лук.

Добавете мармалада и коняк, посолете и разбъркайте.

Сосът е подходящ за печено месо.

Емайлирано ретро канче 400 мл-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирано ретро канче 400 мл
7.00 лв.
5.50 лв.
Виж ››

Функциите на емайлираното канче изобщо не са за подценявате. В него може да варите яйца, да топлите вода, да го използвате, докато сте на път. Компактни размери, удобна вместимост.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар