ezine.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Печена Тиква»Печена тиква с мед и орехи

Печена тиква с мед и орехи

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9033k7k2k6
Печена тиква с мед и орехи
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
16/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Не може просто тиквата във фурната и печеш - и мед трябва да ѝ сложиш, и с орехи да поръсиш, и щипка любов да добавиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме тиквата от семките и пожелание я обелваме.

Можем да печем цели парчета, а може и да се нареже на кубчета.

Поставяме тиквата в тава, сипваме малко вода и пъхаме във фурната, която предварително сме загряли на 180 градуса.

Вадим, когато изминат 40 минути и овкусяваме печената тиква с меда и орехите, като връщаме във фурната и запичаме за около 5-10 минути.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: