Пълнено авокадо опашка от рак

23/01/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо250
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязаното на половина авокадо се издълбава и вътрешността се нарязва на малки кубчета.

Смесва се с опашките от раци, солта, зехтина, изцедения лимонов сок и нарязаният на ситно копър.

С тази получена смес се пълни издълбаната кора на авокадото. Страхотно предястие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар