Печено месо в сметанов сос

10/01/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо80
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г Бонфиле
  • лук - 4 глави кромид, големи
  • масло - 6 с.л. или олио
  • сметана - 200 г
  • горчица - 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на йенска тенджера сипете задушените в маслото парчета бонфиле и нарязания лук, залейте със сместа от сметаната, горчицата, черния пипер и солта.

Печете във фурна около 40 мин. и поднесете със задушени картофи. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар