Пиле с ябълки и стафиди

19/02/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак412
"Уханна комбинация от вкусове и текстури, която ще ви накара да размислите кое е най-любимоно ви печено пиле "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на кубчета и се запържва в малко масло.

Прибавят се наситнените копър и магданоз, хлябът, нарязан на кубчета, стафидите, ябълките, също нарязани на малки кубчета.

Добавят се няколко лъжици гореща вода и всичко се разбърква добре.

С тази плънка се пълни измитото и подсушено пиле и се задушава.

Намазва се с масло и се пече в умерена фурна. Поднесете печеното пиле с гарнитура по избор. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар