Крем супа от кисело зеле със сирене

13/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в горещото олио дребно нарязания лук, добавете много ситно нарязаното кисело зеле, настърганите картофи, виното, бульона, дафиновия лист, карамфила и надробения хрян и варете 20 мин. на слаб огън.

Отделете част от зелето в отделен съд, а останалото пасирайте и разбъркайте с натрошеното сирене, маслото и черния пипер.

Когато сервирате, добавете отделеното зеле, сложете крутони и нарязани пера от див лук и поръсете с червения пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар