Дроб сарма с киноа

Дроб сарма с киноа
Снимка: Потребител#184319
12/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции9

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Дробът се сварява предварително. Нарежете лука на ситно и запържете заедно с морковите и чушките. Оставете да се задуши.

Прехвърлете дроба в голяма тава, нарязан. Измийте киноата и добавете.

Долейте с бульон от сварения дроб. Овкусете с подправки и запечете, докато киноата се сготви.

Зрънцата трябва да се изпукат.

През това време пригответе заливката за дроб сарма, като разбиете яйцата с мляко и брашно. Залейте и запечете.

Опитайте Дроб сарма с киноа - един нов прочит на класическо ястие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: