ezine.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Кремове за Торта»Яйчен крем за бисквитена торта

Яйчен крем за бисквитена торта

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9023k7k2k6
Яйчен крем за бисквитена торта1 / 3
10/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"За хубавата бисквитена торта най-важен е яйчният крем, ето ви изпитана рецепта за него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Поставяме прясното мляко да се вари. В съд смесваме брашното с разбитите яйца, захарта и ванилията.

Към тях добавяме малко от млякото за да получим кашичка.

Получава се смес, която добавяме към прясно мляко, което току-що е завряло. Бъркаме непрекъснато за да не се получат бучки, а трябва да получим гладък крем.

Най-накрая прибавяме и маслото и премахваме от котлона. Нашият яйчен крем е готов за приготвяне на бисквитена торта. Може да се разлее в чашки и да се поднесе като десерт.

Опитайте този Яйчен крем за бисквитена торта - става много бързо!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: