Лучена яхния от гъска

10/12/2018
  • Приготвяне50 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо140 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в олиото нарязаното на порции гъше месо и го извадете от мазнината.

На негово място в същото олио задушете нарязания на резени лук и когато омекне, добавете пюрето, червения пипер и горещия бульон и оставете сместа да кипне.

Върнете запърженото месо при задушения лук, прибавете нарязаните домати, оцета, дафиновия лист, чубрицата, червения и черен пипер и лютите чушки, посолете и задушавайте ястието, докато остане на мазнина.

Преди да изключите котлона, сипете запърженото в маслото брашно и разбъркайте хубаво.

Порциите с яхнията поднесете със ситно нарязан магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар